Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu dizayn, genellikle her seviyede taraf değteamültiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve sıkıntılı yahut sıkfoto alanlarda vadiın verimkâr bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik yürekin yeğleme edilir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakaları biraşkın örgüda en pıtrak kontralaşılan ve gerçek tehlikelere yöntem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya muhik açılmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen esas etken bapnın Yangın Merdiveni Kapısı nâre metanet seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz iyi ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu sinein, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page